Activiteit

Expositie prachtige natuurfoto's van Tanja Hollenberg

20 juli

Fotografie is voor mij meer dan alleen een hobby; het is een passie die mij inspireert en mijn leven verrijkt. Mijn naam is Tanja Hollenberg, en ik ben een gepassioneerd natuurfotograaf. In de natuur vind ik een onuitputtelijke bron van schoonheid en rust, en door mijn lens probeer ik de magie van deze momenten vast te leggen en ze met de wereld te delen.

De schoonheid en perfectie van de natuur vormt de kern van mijn fotografie. Wat ik het meest waardeer aan fotografie, is het vermogen om verhalen te vertellen zonder woorden. Elke foto heeft de kracht om emoties op te roepen, herinneringen vast te leggen en boodschappen over te brengen die vaak verder gaan dan wat met taal kan worden uitgedrukt. Door fotografie heb ik geleerd om geduldig te zijn, aandacht te hebben voor de kleinste details, en het buitengewone in het alledaagse te zien.

Fotografie biedt voor mij eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en zelfexpressie. Het observeren van de natuurlijke wereld heeft mijn waardering voor de delicate balans en de wonderen van de natuur verdiept. Elk uitstapje met mijn camera is voor mij weer een avontuur om iets nieuws te ontdekken en vast te leggen.

Deze expositie is een viering van de natuur en de landschappen die mij zo dierbaar zijn. Ik hoop dat de bezoekers van mijn werk niet alleen de schoonheid zien, maar ook de emotie en het verhaal achter elk beeld voelen. Mijn wens is dat mijn foto's een inspiratie zijn, een herinnering aan de waarde van onze natuurlijke omgeving, en een uitnodiging om de wereld om ons heen met meer aandacht en respect te observeren.

 

De expositie is van 12.00-17.00 te bewonderen in Kerkje De Kemphaan op De Woude