sponseren en sponsering

sponsoren en sponsering

Sponsors

Onze sponsors zijn:

Restaurant 't Kombof

Royal Boskalis 

Velomobielonderdelen.nl

Het Pakhys De Rijp

Van Ammers Transporten BV

Lex Knijnenberg beheer BV

Peonia BV

Zaanstad Dakwerken BV

 

Sponsering

Onze vereniging heeft nog sponsors nodig om in haar bestaan te kunnen voorzien. 

Mocht u interesse hebben om ook sponsor te worden; wij hebben een aantal sponsorpakketten voor u samengesteld om uit te kiezen. 

 

Sponsorpakketten:

Pakket 1: Advertentie

Een advertentie van uw bedrijf in het programmaboekje van de Sloeproeiwedstrijd De Woude op 11 mei 2019 meer informatie klik hier.

Kosten: € 250 per jaar

 

Pakket 2: Sticker op de sloep

Een sticker op onze roeisloep met een maximale afmetingen van 50x24 cm met de naam van uw bedrijf en de vermelding in programmaboekje (zie pakket 1).

 Kosten: € 500 per jaar exclusief de kosten van de sticker (€ 100 per jaar).

 

Pakket 3: Teamdag met roeiclinic  

De teambuildingsdag of teamcoaching wordt verzorgd door Sandra Schotsman. Sandra is woonachtig op de Woude en heeft haar eigen bedrijf ACT de Woude (ww.actdewoude.nl) en heeft veel ervaring met het begeleiden van teams bij onder andere ING, ABN Amro en Fontys Hogeschool.

In plaats van teambuilding kunnen we ook strategie en of marketing sessie organiseren. Deze worden gegeven door René Hoogland en of Mark Hoff beide ervaren consultants woonachtig op De Woude die hun sporen in de top 200 van het Nederlandse bedrijfsleven hebben verdiend. Invulling van deze sessies is maatwerk en zal in onderling overleg worden afgestemd.

De dag zal samen met u kort telefonisch worden voorbereid. In dit gesprek worden de doelen van de dag en de gewenste uitkomst besproken.

De dag zelf vindt plaats in het kerkje de Kemphaan op De Woude waarbij een lunch wordt verzorgd. In de middag zal, als het weer het toelaat, met de roeisloep een rondje om het eiland De Woude worden gevaren

Kosten: € 1.750

 

Pakket 4: Gebruikmaken sloep

Eén avond per week kan gebruik gemaakt worden van de roeisloep en de vermelding in het programmaboekje (zie pakket 1). Tevens kunt u deelnemen aan één wedstrijd. 

Kosten: €  2.500 per jaar

 

Pakket 5: Vrij in te vullen

Eigen invulling. Voor iedere andere vorm van sponsoring staan we open.

 

Voor meer informatie:

Pauline de Looff
Tel 0622804015
delooffpauline@gmail.com