Activiteit

Op 24 en 25 augustus een verrassende expositie op De Woude "De Kracht van de natuur"

24 augustus

LAAT JE VERRASSEN!

 

De Kemphaan expositie van 24 en 25 augustus op De Woude zit vol met verrassingen in de schilderijen van Roland van den Heuvel, bronzen beelden van Wilma Hoebee en titanium sieraden van Dominiek Steinmeijer.

Ontdek op deze expositie de kracht van de natuur. Hoe ieder er mee omgaat, is verrassend anders!

De expositie in het kerkje is op 24 4n 25 augustus te bewonderen van 12.00-17.00. 

Ontdek die elementen in:

De kleurrijke olieverfschilderijen van Roland van den Heuvel. Abstract met veel precisie en toch verwijzend naar de natuur.

 

De bronzen beelden, vogels en andere dieren van Wilma Hoebee. Prachtig natuurgetrouw met veel oog voor detail, met een heel persoonlijke touch.

 

De titanium sieraden van Dominiek Steinmeijer. Sprankelend van kleur, met als basis vaak vormen uit de natuur, licht van gewicht en anti-allergisch.

Het kerkje De Kemphaan ligt midden in een prachtig natuurgebied op het eiland De Woude: een van de best bewaarde natuurgeheimen, vlakbij Castricum, Uitgeest en Alkmaar.

 

Wilma Hoebee:

De essentie van Wilma's werk is de natuur, de plek van mens en dier in de natuurlijke orde.

Zij weet als geen ander haar vogels en andere dieren hun eigen persoonlijke uitstraling te geven. De bronzen beelden maakt zij in kleine oplage. Met een warm patine.

Website: www.wilmahoebee.nl

 

Roland van den Heuvel

 Schilderen gaat voor mij niet zozeer over het uitbeelden van de werkelijkheid, maar meer over het gevoel delen van magische schoonheid.

Ik hou van kunst die vragen oproept, die een beetje mysterieus zijn, iets te raden laat en je verleidt tot verder kijken dan je eerste indruk.

Mijn werk bekijken is avontuurlijk, allerlei geheimzinnige kleine vormen waarvan je even denkt dat je ze herkent maar … dan toch niet. Houden ze verband met elkaar?

Hoe langer je kijkt hoe meer vragen er opkomen.

Het schilderen is eigenlijk een avontuur waarvan de afloop nooit helemaal vaststaat.

Website: www.rolandvandenheuvel.nl

 

Dominiek Steinmeijer:

Gepassioneerd sieraden maker met als specialisme Titanium

Ik maak kleine unieke sieraden collecties van titanium, alles handmatig. Het is de perfectie van de imperfectie en niet één stuk is hetzelfde.

Het hightech titanium bewerk ik met technieken uit de oudheid en kleur ik door middel van anodiseren. Een proces van stroom en geleiding.

Ik laat me inspireren door de natuur en het werk van Calder, Margritte en Escher.

Website: www.dominieksteinmeijer.nl